Ricinolja botar det mesta

Det är ingen hemlis.  Jag gillar min Ricinolja.  Den sätter igång cirkulationen i kroppen som ingenting annat och innehåller egenskaper som minskar svamp och bakterier.  Förr användes den för att motverka förstoppning.  Jag använder den tillfälligtvis invärtes, men mest utvärtes.

När jag var ung så användes den på gamla travhästar som knakade i lederna och var stela.  Det funkar lika bra på folk, kan jag säga.  Folk kan med hjälp av oljan minska kyla i händer och fötter och återfå mer rörlighet och spänst. Självsprickor och andra svåra saker kan med denna oljan försvinna över natten.  Jag har själv sett resultaten.

Nuförtiden heter den Hårolja på Apoteket, just för att den blivit så populär att använda för att få håret att växa fortare och bli tjockare. Kamma håret i en bena, massera sedan in den varma oljan i skalpen. Låt sitta i en halvtimme och tvätta sedan ur oljan.  Det går att blanda den med lite kokosolja, så blir den lite lättsammare att använda.

Oljan sätter fart på tarmrörelsen, och om du bara är lite stagnerad eller förstoppad så smörj den utvärtes på magen och i kring höftkammarna och sakrum så släpper det.  Oljan lättar även vid PMS och andra muskelkramper.  Används även vid ringorm och andra hudproblem.  Den hjälper till att öka lymf-flödet, minskar svullnad och inflammation i vävnad och leder.  Toppen även vid svampinfektioner, bakterier och virus – som vid mjäll och mikrober.  Ricinojlesyran hjälper dig även med hudirritation och ärr.

Så varför inte testa att gnida lite ricinolja på ditt gamla ärr, vid migrän eller solsveda, vårtor, klåda eller mjäll?

Gör först en test på huden, för att se att du verkligen tål oljan.  Använder du oljan invärtes så kan den reta tarmslemhinnan om du är känslig.

Ricinoljeinpackning

Applicera en väl indränkt bomullstuss, ullbit eller flanell på det område där du har problem med cystor, kramp eller svullnad (vanligtvis på leder och muskler.) Lägg sedan en bit plast/gladpack ovanpå och en varm vattenflaska på plasten. Vila med benen högt eller i konstruktiva vilopositionen. Håll värmen upp till en 1 timme.  Detta kan du upprepa max tre gånger på en vecka.

För den som vill läsa mer om Ricinolja:

http://www.drmercola.com/cancer/what-you-should-know-before-using-castor-oil/