Nytt år med traumahealing – 2021

2021 kommer att erbjuda mer helande, nya möjligheter, gemenskap och kreativitet med större fokus på vad som fattas, vad som aldrig hände; stödet som behövdes där och då, reda i ett tidig skede.

Zoomgruppen med tid för undersöknade fortsätter, lika så onlinesessionerna som skräddarsys efter dina behov. Det som är nytt är att du under de personliga sessionerna har möjlighet att se närmare grundläggande värderingar genom en samtals medodik som heter Compassionate Inquiry, utvecklad av Gabor Maté. För dig som är nyfiken att se närmare på viljan och motvilja, modet, egen sanning och förmågan att vara närvarande med trygghet, autentisk.
Är det nu, du ska ta steget till att påbörja regelbundna sessioner online?
”Traumahelaing 2021”
Innehåller personliga10 sessioner och 10 st zoomgruppsmöten.
Kan hämtas fram till 31/1 och gäller 30 min sessioner.
Priset på paketet är 4500 kr och detta kan avbetalas efter din egen kapacietet.
Du har också mölighet att använda dina friskvårdscheckar eller få kvitto på på friskvård.
Individuella Återhämtnigsdagar på Rådmansö, Norrtälje (Januari- April) hos Mona
Ett traumamedvetet spapaket för dig som vill ge dig själv en extra omsorg. Maten kryddas enligt Ayurveda och är fri från gluten och mjölkprotein.1/2 dag – huvudmassage, fotmassage, handmassage med Ayurvedisk olja som lugnar och stärker nervsystemet och ger klarhet i sinnet eftter massagen vilar du i Bioresonans (30 min ) och sedan får du en personig session på 30 minuter, där du själv väljer: Somatic Experiencing, Rytmisk Rörelseträning (behandling på bänk eller rörelser på golv) eller Compassionate Inquiry. Lunch ingår. Tid 8-12 eller 12-16.
Mejla för priser och datum på spadag.
1 dag – huvudmassage, fotmassage, handmassage med Ayurvedisk olja som stärker nervsystemet samt 30 min Bioresonans och en 60 minuters session, där du själv väljer: Somatic Experiencing, Rytmisk Rörelseträning eller Compassionate Inquiry. Lunch och fika/soppa ingår. 9-16 eller 12-19.

 

Jag öppnar verksamheten igen den 4 januari. För bokning går du hit.
Tack till er alla där ute som brinner för traumahealing och låter oss mötas i vad som kan ses som livets nödvändigheter. Låt oss möta nya året med tacksamhet och mod för klahet och trygghet.