Smovey

DEMO https://www.youtube.com/watch?v=1Ap2V6wPrII

SmoveyMED
Smovey MED är de blå ringarna med extra precision och annan frekvens.

Smovey står för swing move and smile. De tillverkas för att erbjuda en ökad nivå av hälsa, livsglädje och lättnad genom att stimulera kroppen och sinnet på ett lekfullt sätt, utan tunga lyft eller slitsam träning. Det är rytmen, svängmomentet, vibrationen och ljudet som ger en unika kombination vid träning. Se demo.

SmoveyMED är de blå ringarna, en utveckling av de gröna. Dessa är framtagna genom forskning av neurologen Dr Di Stefano. De blå är enklare och smidigare att använda, vibration och ljud skiljer dem även åt.

Jag som provat båda kan rekommendera de blå.
Därför kan du nu handla Smovey Classic och SmovyMED i tre olika modeller; Kids(Light),  Classic och Aqua (som har ett fast grepp).

– effekt

  • Aktiverar ytliga och djupa muskler
  • Stimulerar nervsystemet
  • Stöder lymfflödet
  • Främjar metabolismen och blodcirkulationen
  • Stärker hjärt-kärlsystemet och uthållighet
  • Balans, samordning och smidighet
  • Främjar muskeltillväxt
  • Sensitiserar uppfattningen
  • Kan hjälpa till att göra vävnaden mer elastisk

– funktion

Ringarna har 3 eller 4 stålkulor inuti, beroende på sort. Det finns ett dämpningsskydd uppe vid handtaget som underlättar användandet.

Ringarna svingas framför, bakom, ovanför eller vid sidan kroppen och stålkulornas rörelser genom den valsade spiralformade slangen ger vibrationer som genast tas upp i handflatorna, når nervsystemet och når ända hela vägen in till de djupaste core musklerna.

De Sensormotoriska och neurala impulser påverkar muskler, vävnader, nervsystem och organ på ett positivt sätt.
Du får även zonterapi i händerna. Och ökar känslan av välbefinnande.

Dessa ringar kan du motionera med på promenad eller i träning eller använda på jobbet. Funkar både inomhus och utomhus. Solid Aqua är gjord för vattengympa.

 

Smovey Classic

Den mjukare plasten och de dovare vibrationerna. Den klassiska smoveyringen har ett mjukt handtag och 4 kulor i rostfritt stål inne i den giftfria plastslangen.

Inkl. Förpackning, 1x par smoveyMED, 1x broschyr, 1x DVD (de & en)

Pris: 950 sek  Beställ

 


Smovey MED Aqua

Med sin vattentäta design är smoveyMED – Aqua också lämplig för all träning i vatten. Greppet är ergonomiskt format, lite hårdare och torkar omedelbart. Fast handtag och 4 kulor i rostfritt stål inne i den giftfria plastslangen.
Inkl. Förpackning, 1x par smoveyMED, 1x broschyr, 1x DVD (de & en)

Pris: 1450 sek  Beställ

 

Smovey MED – klassisk

Den klassiska smoveyMED med 4 kulor av rostfritt stål och skumgummihandtag är idealisk i förebyggande träning för vuxna och seniorer inom alla träningsområdet och rehabilitering och vissa terapier.

Inkl. Förpackning, 1x par smoveyMED, 1x broschyr, 1x DVD (de & en)

Pris: 1385 sek  Beställ


Smovey MED – Kids/Light

Liten och lätt modell med 3 stålkulor och mjukt skumgummihandtag. Detta par är lämpligt vid förebyggande hos barn och för användning hos försvagade personer, så som i början av rehabiliteringsåtgärder.

Inkl. Förpackning, 1x par smoveyMED, 1x broschyr, 1 x DVD (de & en)

Pris: 1385 sek  Beställ

 

Se Demo här.

 

BONUS: Den DVD som medföljer visar inget som antyder hur du kan använda dessa ringar vid stress, utmattning och trauma. Därför erbjuds du vid köp här en gratis skype genomgång med Mona före du börjar träna.

Nyfiken och vill veta mer? Läs mer om smovyes.

 

(Eng) When you order your rings from my shop you will get a traumainformed demo free of charge.

GRATIS DEMO: När du beställer ringarna här ingår en demonstration av Mona Nygren som är registread SMOVEY COACH
via skype/messenger.

BETALNING: Du betalar via faktura eller med kort hos Paysons betallösningar, en inbjudan som du får vid beställningen.
Du som redan är kund kan välja att betala i förskott eller med faktura, när väl köpet är godkänt. Frakt tillkommer alltid.

RETUR: 30 dagars med returrätt, förutsatt att varan är hel och ren och kvar i sin originalförpackning. Kunden bekostar returporto.

REKLAMATION: Om det skulle finnas fabrikationsfel så skickas produkterna direkt till tillverkaren med uppgift om inköpsdatum och vad som felat.