Sacrotuberous ligamenten

Viktiga ligament för ett fritt flöde i kroppen, hållning och balans. Jag har efter min olycka haft problem med detta, eftersom så stor del av dessa strukturer är trasiga.

I oktober -13 träffade jag en specialistläkare som injicerade mig med kortisonpreparat (som jag inte tål), vid just dessa ligament.  Det var en upplevelse som jag hoppas att alla andra ska få slippa uppleva.  Dessa ligament är speciella eftersom de innehåller muskelfibrer och kan vara inflammerade, vilket kan sända störande signaler i kroppen.

Efter kortison injektionerna frös min kropp till och fungerade inte normalt.  Från att bara haft problem med att sitta fick jag så stora problem i nervsystemet, psoas och diafragman.  Även utmattning i njurar, binjurar och sköldkörtel.  Bindväven tappade sin spänst och musklerna blev strama.

Det var läge att se över allt jag åt och vilka brister som fanns. Genom att äta Ayurvediska örter och få B12 Injektioner och regelbunden Bioresonans så har kramperna börjat ge med sig, även om de fortfarande inte är borta.  Jag behöver dagligen fokusera på att integrera de primitiva spädbarns-reflexerna i rygg och nacke.

Det var inte mitt första försöka på att få hjälp med dessa ligament. Jag har även tidigare erfarenhet av behandling i dessa ligament, hos en inkännande sjukgymnast som var specialiserad på Lennart Silverstolpes teknik .  En behandling som tydligen hjälpt många, men för mig triggade det i gång primitiva spädbarns reflexer, såna som jag tidigare aldrig haft problem med.  Och det gav mig mer problem än vad det hjälpte mig.  Det innebar att jag tappade kraft och styrsel i ryggen och händerna och i motsättning till detta , blev jag låst och stel i nacken, käken och kraniets ben.  Rösten påverkades också.  Vi fick därför avsluta behandlingen, eftersom hon inte visste hur hon skulle rätta till biverkningarna.  Tur att det finns människor med kunskap om primitiva spädbarns reflexer som kan fixa det legitimerande specialister misslyckas med. Otur att jag sedan träffade en läkare som inte tog hänsyn till att jag var överkänslig mot vissa läkemedel.

Läs om mer vad min Psoasvän Jonathan skrivit om våra viktiga ligament: http://blog.corewalking.com/sacrotuberous-ligament/#comment-15139