Psoas hemma

Psoas hemma

Hemma hos dig

En mjuk och vilsam återhämtning, med fokus på utforskandet av kroppskänslan och kroppens sensationer. Med grundläggande passiva rörelser från Rytmisk rörelseträning och Somatic Experiencing för trygghet och återhämtning på djupet.

Med Monas guidning till dessa rörelser tränar du nervsystemet att bli tåligare för intryck och ger kroppen utrymme för djup återhämtning och öppnar för en större tolerans i upplevelsen av sensationer, bilder, minnen, känslor.

Här kan du med hjälp av kroppen som en trygghet känna och förstå betydelsen av förankring i din kropps energiflöde, för att ge en trygg närvaro att leva i. När din kropp finner sin trygghet i vilan, den är inte längre avstängd eller rusar vidare även när vi ligger ner och vilar då finns utrymme att ta tag i saker som vanligtvis känns jobbiga. Kort och gott, från vila och trygghet till klarhet och handling. Att är känna sensationer och flöden, genom rörelserna ger dig möjlighet att uppmärksamma stressmönster, underliggande känslor och fysiska uttryck.

Boka session: 1 timme välförtjänt Psoasvila och djup återhämtning med traumahealing Hemma via Skype/mobil.