Utforskande onlinesessioner i självreglering

Sittande på stol
Utforskande av kroppskänslan.

När det är svårt att orka vardagen. När sömnen inte ger den vila du behöver. När du känner dig ur form. När du söker förankring eller klarhet och kroppskänsla. I den här guidningen kan du lära mer om stabilitet för att börja luta dig mot en inre trygghet. Självreglering med traumamedvetenhet är enkla praktiska sätt för att nå kroppskänslan och hjärnans högre regioner. Nya resurser.  Dessa lekfulla sessioner bearbetar och ger klarhet i stressmönster vid trauma och kvarblivna reaktioner från tidig stress i livet, hjärnskakning, narkoser eller andra händelser som påverkat och begränsat livsutrymmet.

Via dator eller mobil utgår vi ifrån tidiga reaktionsmönster och spädbarnsreflexer för att vända när livet snurrar för snabbt, blivit för mycket eller när något överväldigande hänt dig.

Mona berättar: När livet inte blir enklare med åren, behöver vi bli duktigare på att självreglera för att må bättre. För mig har det varit en lång väg att förstå vad som fattades, sånt som till en början inte hade ord.

Här kommer vi långt med hjälp av en rejäl köksstol och en uppsättning kuddar eller rullade filtar. En vägledningen till kroppsliga sunda dagliga rutiner för att nå de djupare somatiska emotionella minnen som ofta ligger till hinder för att ta in trygghetssignaler med utgångspunkt i Rytmisk Rörelseträning, SOMA Embodiment och Somatic Experiencing.

Onlinesessioner med Mona bokas här www.boka.se/mona