Inre ledarskap

I en personligt guidad webbkurs (facetime/skype/whatsapp/messenger) får du i enskilda sessioner utrymme att känna dig själv och försiktigt väva en fin rytm mellan dina reaktioner, inre och yttre impulser och resurser för en tryggare närvaro. Kursen leds och är sammansatt av Mona Nygren. Här kommer du nära dina stressreaktioner och ges utrymme att bli medveten om val för att stärka dina gränser och ökar din stresstolerans genom observation och rytmisk stimulans i ett långsammare tempo med pauser. Guidning genom dina sinnen för en mognad i riktning och medvetenhet om mittlinjen och utveckling i hjärnan efter situationer som gått för snabbt, blivit för mycket eller hänt plötsligt.

Ett lekfullt sätt att uppleva ny energi, känslor och ett klart fokus för ungdomar och vuxna. Dessa reglerande erfarenheter ökar din mindfulness kapacitet, din förmåga att vara lugn och fokusera i din själv, i fungerande relationer.

Strategier för att hämta igen dig själv. Det är din upptäcktsfärd från tankekaos, tomhet eller oro. Ett komplement till din personliga utveckling, för en tryggare och stabilare självreglering när vardagen känns svår eller tung.

”Känns som en viktig pusselbit till mig i min strävan om ett rikare och gladare liv.”

 

En djupdykning med öppna ögon och rytm, till tryggheten genom dina egna händer. Ett krafttag, när du känner dig hjälplös, orolig eller låst i fokus och vill lära mer om dina mönster och livsval, vägen till dig. Livet blir enklare när gamla kroppsminnen inte triggar dina reaktioner och påverkar uppfattningen om nuet.

 

 

Du upptäcker. Jag guidar vägen och speglar. Du upplever en inre melodi, nya uttryck, nya val och vägar. Det är här du har tid och plats att fånga impulsen av lättnad. Lär dig möta och ge uttryck för känslan du bär.

Här utforskar vi tillsammans allt det där som gör oss stresståliga, stabiliteten och relationen mellan mitt inre och det yttre. Genom rytmisk pendlande mellan olika sinnen, reaktioner och förankringen här och nu. Första sessionen handlar om samspelet, på olika plan. Nya sätt att uppleva skillnaden mellan trygghet och otrygghet, kontakten med våra försvarsreflexer och närvaron.

 

Kursen innehåller 10 enskilda sessioner. Allt material ligger i en sluten FB grupp. Där finns videofilmer så att du repetera dina övningarna och utforska mellan varje session. Textdokument finns också. 

Hitta till gruppen:  Inre ledarskap Allt är på svenska.

Dina praktiska verktyg för att utforska trygghet och reaktioner, rytm och relationer inuti och utanför kroppen.

 

 

Enkla, effektiva övningar som går på djupet i traumamedvetenhet och förståelse för de ordlösa och dina tidiga erfarenheter i din personliga utveckling. Det här handlar om dina undermedvetna mönster, för många en upplevelse av extra känslighet, dimma eller vaksamhet som inte går att sudda ut på egen hand.

 

INRE LEDARSKAP Delar 

  1. Integrering – ditt samspel.
  2. Resurser  – dina tillgångar.
  3. Relationer – till här och nu, in och ut, riktning.
  4. Lekfullhet – rytm och känsla, riktning.
  5. Inre dialogen – kroppen, din mentala kraft, fokus och riktning samt din paus.

De personliga sessionerna är  45 min.

Priset för 10 sessioner är 8500 kr. Delbetalning är alltid möjlig.

 

Sessioner bokar du här boka

Presentation av kursen – se youtube.

Här anmäler du dig:

Välkommen med din anmälan via formuläret eller boka@psoas.se