Traumahealing gruppträff -online

Se tider, boka plats

 

Utforska och jobba med din självreglering (onlinegrupp)

En sensationsbaserad resonans som hjälper din förmåga att bygga din resiliens (återhämtnignsförmåga).

 

Här upptäcker kroppen som en trygg plats att leva och öppnar själv för expansion i andning och livsrytm efter egen förmåga. Det här är för dig som söker att fungera bättre i vardagen efter långvarig eller plötsligt stress i livet. Ett sätt att upptäcka dina gränser och medvetet jobba med din inre kraft och relationsförmåga.

 

Deltagare berättar:

”Jag får hjälp att uppmärksamma

och förstärka det som känns

ok hos mig.”

Träffen är för dig som söker din inre värme, upptäckarglädje i dina sinnen och nyfikenhet på livet. Här ses vi för att upptäcka hopp, fokus, värme och handlingskraft.

Det här är en lättillgänglig del av den kroppsbaserade traumahealing som lyfter fram nervsystemets självreglerande förmåga i stödet från andra genom kroppsspråk, sinnen och med väldigt få ord.

Deltagare väljer själv sin aktivitetsnivå. Du kan alltså delta passivt.  

 

Se en kort intro video

 

Deltagare berättar:

”Jag känner värme och blir nyfiken på livet.”

 

Välkommen till förändring!

 

Se tider, boka plats

 

Se en kort intro video

 

Vad händer?
Varje session inleds med en kort intoduktion och avslutas med några pratiska övningar för att väcka orienteringen mot trygghet. Vi delar upplevelsen av stöd och förändring i upplevelsen av nuet. 

Här hittar vi resurser i kroppen, väcker upp sinnen och den naturliga pendlingen mellan lugn och ro och vaken alerthet tränas igång. Här lyfter vi fram det som annars sorteras bort av våra stressreaktioner. Successivt aktiveras lugn och ro systemet via vagusnervens sociala del som ger en möjlighet till att gå från överlevnad till att växa som människa stärkta av gemenskapen. I den mellanmänskliga resonansen stärks förmågan att nå resiliens.

Du behöver ge detta minst 3 gånger för att börja märka hur det landar i dig. Är detta svårt så har du möjlighet att ta personliga sessioner för att lära dig mer. 

 

Hur går det till?
Vi träffas via Zoom (registrera dig och ladda ner appen). Du utgår frå hemmets trygga vrå, sittande på en stabil köksstol med något mjukt under fötterna. Hit kommer vi för att lära oss uppleva mer av självregleringen via medreglering. Den här gruppträffen ger dig möjlighet att lära mer om utifrån en traumamedvetenhet.

Gruppen träffas via mobil/dator. Detta är en live träff, ingen inspelning.

Nya deltagare väljer själva sin aktivitetsnivå.

Betalning: När du bokar så betalar du samtidigt med kort.
Går du regelbundet finns möjligheten att betala via faktura eller swish.

se tider, boka plats