MER AV MEJ – START 23 JAN – NY KURS PÅ DAGTID I SOLNA

DAGS ATT GÅ MED SMÅ MJUKA STEG MOT DIN EGEN LYCKA. HAND I HAND MED KROPPSKÄNSLAN OCH ANDETAGET

Här träffas vi så att du kan lära dig sunda alternativ till ett stressat eller hjälplöst tillstånd. Där drivkraften inte längre är förvirring, irritation eller oro.

MONAS KURS MER AV MEJ ÄR PRAKTISKA ÖVNINGAR BASERAT PÅ SOMATIC EXPERIENCING ÄVEN KALLAT TRAUMAHEALING.

Vi börjar med att äta lunch. Till det, teori om hur maten, vagusnerven och sammanhanget hjälper dig att må bättre. Hit kommer du för att se närmare på vad du kan göra för att stärka din trygghet och närvaro i förhållande till dina stressmönster.  Lär dig mer om hur du kan aktivera känslan av tillhörighet med gruppen och trygghet i kroppskänslan.

Kursen passar dig som önskar att få må bättre och dig som jobbar med andra människor och vill vara aktsam inför din egen personliga utveckling.

4 måndagar klockan 12-14.00

Datum: 23/1, 30/1, 6/2, 13/2

Nu är det din tur, att få mer trygghet, lugn i sinnet, vakenhet och nyfikenhet på livet. Och samtidigt lära dig mer om hur nervsystemets stressmönster håller dig fånge eller ger dig frihet att uppleva inre styrka, rena känslor och mod.

Ge dig själv möjlighet att lära dig mer om hur du kan hitta resurser, för att känna mer av din inre styrka.

Förvåna dig själv, med att känna en nyvunnen samhörighet i den lilla gruppen. Bekanta dig med känslan av att vara omtyckt, att få vara med efter dina individuella behov. Här får du vara tyst eller prata och andra lyssnar, ser och är med dig.

Plats:

Centrum för Rytmisk rörelseträning vid Solna station

(3 min från Pendeln & Buss. Det är svårt med parkeringar utanför.)MONANYGREN-RUND2

Kursledare: Mona Nygren

Begränsat antal platser.

VÄLKOMMEN ATT UPPTÄCKA MER AV DIG OCH MINDRE AV DIN STRESS!

 

 

Anmäl dig här

 

 

2