Glasnudel sallad med marinerad chashewnötter och palsternacks chips

WP_20130620_001 (1)

Överst: Glasnudlar gjorda på mungbönor och potatis stärkelse kokas i saltat vatten. Saltas och slungas i ghee. Från vänster rad två: Böngroddar. Gurka och rädisor, palsernacks chips, lökchips, grönsallad, Från vänster längst ner: marinerade mungbönor och chashewnötter, dressing, hackade färska örter,

 

WP_20130620_002 (1)

Nudlarna kan serveras varma eller kalla

WP_20130620_003 (1)

Med böngroddar och mixad sallad.

 

WP_20130620_004 (1)

Med saltad, urvattnad gurka och rädisa.

 

WP_20130620_006

Som i sin tur toppas med marinerad mungbönor och spirade marinerade chashewnötter, pumpa frön, sesamfrön och russin. Marinaden består av Tamari, citron, chili, kokosvinäger, sesamolja.

 

WP_20130620_011 (1)

Fantastisk dressing med chili, vårlök, ingefära, citrongräs, kokosvinäger, tamari, valnötsolja, olivolja, palmsocker, ekologiskt socker.

 

WP_20130620_007

Den saltade och torr-rostade palsternackan och rödlöken ger salladen en säregen knastrighet och smak.

WP_20130620_009 (1)