Örter, vitaminer och mineraler som plåstrer

Lider du av stress, glutenintolerans och andra mag-/tarmproblem som gör det svårare att få i sig näringsämnen och frigöra energi så kan du med fördel använda dessa plåster.

 

Plåster är en ny metod för att säkerställa ett bättre upptag av viktiga näringsämnen för din hälsa. Och ett säkert, effektivt och bra alternativ till tabletter, kapslar och flytande kosttillskott.

Dessa plåster är tre skiktplåster av den senaste teknologin som säkerställer en jämn och kontinuerlig ström av näringsämnen och minimerar därmed risken för biverkningar.

Plåster 100% naturliga ingredienser frisätts långsamt genom huden, (16-24 tim) och transporteras vidare via kroppens blodbanor. Därigenom förbigår de matsmältningen, som delvis förstör vitaminer innan de kan göra nytta.

Plåstrets leveranssystem (transdermal teknik) möjliggör därför för lägre doser, då minimum 95 % absorberas och minimerar därmed risken för biverkningar. Plåstret kan med fördel användas av glutenallergiker och liknade eftersom dessa grupper har svårt att tillgodogöra sig näring via tarmen.

Plåster storlek: 9,7 cm2.
Antal per förpackning: 30
Fyrkantiga med rundade hörn. Tillverkning: USA Produktvikt: 20 g

OBS! Använd inte dessa plåster som sårplåster.

Hållbarhetstid. Bäst-före-datum är 3 år efter tillverkningen. 100% naturliga ingredienser.

Frakt tillkommer

15 kr vid köp av 1 st 
30 kr vid köp av 2 st

Vitamin B komplex

Aktiva Ingredienser Varje B komplex plåster innehåller:
B12 methylcobalamin 5 mg B1 Tiamin 15 mg B2 riboflavin 15 mg B3 Niacin 10 mg B6 Pyridoxal-fosfat P5P 10 mg B9 Folsyra Methylfolate 200 mcg Biotin 100 mcg B5 Pantotensyra 10 mg CitiCholine* 5 mg

(* stabiliserad CDP Kolin cytidin 5diphosphocholine)
Aktiva ingredienser per plåster: 70,3 mg

Förpackning om 30 st plåster:          Pris 255 kr  –Beställ– 

 

 

B12 Plus

VitaminB12-PLUS Extra stark B12 100% naturliga ingredienser!

Aktiva Ingredienser:  B3 Niacin 25 mg – E 15 mg – B5  Pantotensyra 10 mg – B12 Metylkobalamin 5 mg – B6 Pyridoxalfosfat P5P 3 mg – B2 Riboflavin 2 mg – B1 Tiamin 2 mg – A  Retinol 1 mg – B9  Folsyra 500 mcg – K 150 mcg – D 125 mcg

 

Förpackning om 30 st plåster:          Pris 255 kr  –Beställ– 

 

 

Testosteron Booster

Det är långt ifrån enbart kopplat till manlighet och mäns sexualitet, vilket de allra flesta annars ofta brukar förknippa det med.

Testosteron är inblandat i väldigt många mycket viktiga grundfunktioner hos både män och kvinnor.
Det skapar nya synapser i hjärnan, bildar serotonin, ger energi och muskelstyrka, ökar självkänsla och inre trygghet och mycket mer!

Så plåstret täcker många behov, och kan förstås även med stor fördel användas vid fysisk träning. Plåstret innehåller inga prohormoner, så det är inget dopingpreparat. Det är enbart naturliga ämnen som stödjer kroppens egen testosteronbildning.

Många användare märker av effekten redan inom några timmar efter det första plåstret, men i vissa fall får man ge det upp till ett par månader för märkbart resultat.

OBS! Om du lider av vissa cancerformer så bör du läsa på extra före du handlar.

Innehåller:
Androstenetrione (21,0 mg)
D-Asparaginsyra (22,0 mg)
Brännässla-rot (4,5 mg)
Muira Pauma (6,5 mg)
Tribulus (1,0 mg)
Maca (1,0 mg)
Zink (1,0 mg)
Bor (1,0 mg)
Horney Goat Weed (1,0 mg)
Furostanolic Saponiner (Bockhornsklöver) (3,0 mg)
Forskolin (Coleusen Forskohlii) (3,0 mg)

Total mängd aktiva ingredienser per plåster = 75 mg

Förpackning om 30 st plåster:          Pris 255 kr   –Beställ– 

 

Anti-inflammation

Inflammationer är associerat till mängder av olika sjukdomar och kroniska tillstånd. Här kombineras de mest högpotenta örterna som känns till mot inflammationer. Mycket omtyckt!

Innehåller:
Curcumin (15 mg), från gurkmeja
Carvacrol (10 mg), från oregano
Gingerol (10 mg), från ingefära
Shoagol (10 mg), från ingefära
Acetyl-11-keto-beta-boswellic syra (10 mg), från boswellia
Baicalin (5 mg), från frossört
Rosmarinsyra (5 mg), från thaibasilika
Ursolsyra (5 mg), från thaibasilika

Total mängd aktiva ingredienser per plåster = >75 mg
Förpackning om 30 st plåster:          Pris 255 kr  –Beställ– 

 

Menopaus

Innehåller: Ashwaganda 10,0mg – DHEA 10,0mg – Damiana 7,0 mg – Kalott 7,0 mg – Gotu Kola 4,0 mg – Havre extrakt 4,0 mg – Valeriana 4,0 mg – Läkesilverax 3,0 mg – Ingefära 1,0 mg – Oxytocin 0,5 mg

Förpackning om 30 st plåster:          Pris 255 kr   –Beställ– 

 

 

 

 

 

 

Multivitamin Plus

– är en samverkande och riktigt högeffektiv kombination av vitaminer och de bästa av antioxidanter!

Innehåller:
Vitamin A (Retinol) (250 mcg)
Vitamin C (L-askorbinsyra) (10 mg)
Vitamin D3 (kolekalciferol) (60 mcg)
Vitamin E (D-alfa-tokoferyl siccomate) (10 mg)
Vitamin B1 Thiamin (tiamin mononitrat) (5 mg)
Vitamin B2 Riboflavin (5 mg)
Vitamin B3 Niacin (som niacinamid) (5 mg)
Vitamin B5 Pantotensyra (D-Ca pantotenat) (2,5 mg)
Vitamin B6 (Pyridoxin HCI) (5 mg)
Vitamin B8 Biotin (150 mcg)
Vitamin B9 Folsyra (250 mcg)
Vitamin B12 (metylkobalamin) (100 mcg)
Inositol (2,5 mg)
Kolin (kolinbitartrat) (1 mg)
Karotenoid blandning (alfa karoten, lutein, zeaxantin, cyptoxanthin) (200 mcg)

Antioxidanter:
CoQ10 (Ubiquinol) (7 mg)
Pyrrolokinolinkinon (PQQ) (2 mg)
Resveratrol (Trans Resveratrol) (5 mg)
Astraxanthin (3 mg)
Askorbat (10 mg)
Kaliumjodid (1 mg)

Total mängd aktiva ingredienser per plåster = >75 mg

Förpackning om 30 st plåster:          Pris 255 kr  –Beställ

Lever Booster med Folat 30 st

Plåster Lever Booster med bl a Ingefära och vitamin B9 Folat

Varje plåster innehåller:

Ingefära rot extrakt 40%16 mg – Vitamin B9 Folat 40% 16 mg – Sallatsspikblad extrakt 20% 8 mg – Mariatistel extrakt 20% 8 mg – Kaffirlime frukt extrakt 20% 8 mg – Mariatistel blad extrakt 10% 4 mg -Morinda Elliptica bladextrakt 10% 4 mg

 

Förpackning om 30 st plåster:          Pris 255 kr  –Beställ

 

 

Mer information om plåstren

Samtliga ingredienser i de transdermala plåsterna är USP-godkända och håller en mycket hög kvalitet. USP-standarden innebär att de har genomgått en hög kontroll hos en neutral tredjepartsorganisation som har utfört allt ifrån produkttester, kvalitetskontroller och renhetstester, och de har även har sett över alla dokumentationer och godkänt hela tillverkningsprocessen.

Långsam utförsel av näringsämnena

Inom 10 minuter efter att du har satt på dig plåstret så börjar det långsamt att transportera ut ingredienserna. Efter upp till 16-24 timmar har hela mängden förts ut i kroppen.
Det här förfarandet ger en jämnare tillförsel som gör det lättare för kroppen att tillgodogöra sig innehållet effektivt.

Hög upptagning i kroppen

Tack vare den poröppnande tekniken och upptagningsförmågan hos huden så tas hela 95-100% av innehållet upp av kroppen!
Detta är mycket effektivt jämfört med den låga upptagningsförmågan från mat och orala kosttillskott som kan vara så lågt som 10% hos en person med ett stressat tarmsystem. Ännu lägre är tarmupptagningsförmågan hos personer (och djur) som lider av glutenintolerans och andra mag-/tarmproblem, som därmed har det svårare att få i sig tillräckligt med näring och energi.

Plåstertekniken innebär upptag via huden och rakt ut i blodet och transporteras direkt dit där det behövs, utan att passera genom tarmsystemet. Av denna anledning så behöver inte dosmängderna i plåsterna vara lika höga som i piller och kapslar, och ger ändå ett bättre resultat – till fördel för både din hälsa och ekonomi.

Hur ofta kan man använda dem?

Alla förpackningar innehåller 30 plåster. Behovet kan variera, vissa klarar sig utmärkt med 3 st plåster i veckan, andra tar varje dag i en period för att stärka sig.
Om du använder plåster på de yngre, så kan du sax klippa ett plåster i 2-4 bitar. Det går fint att kombinera flera olika sorters plåster samtidigt om du vill och har behov av det.

Lätt att applicera

Placera plåstret var somhelst på huden där det är torrt, rent och hårlöst. Axeln, ryggen och magen är särskilt bra ställen. Ta bort det använda plåstret efter 24 timmar och sätt på ett nytt vid samma tidpunkt varje dag, men placera den på olika delar av din kropp för att minimerarisken för en hudirritation.

När du väl har satt på det så bör det sitta kvar där hela tiden, för om du plockar bort det för att du kanske vill flytta på det så mister det sin vidhäftelseförmåga.
Om du däremot kanske svettas eller rör dig mycket så kan det lossna av sig självt efter ett tag. Då kan du i så fall fästa det extra bra med hjälp av en lämplig hudtejp.

 

Funktion

De består av 3 stycken latexfria skiktlager enligt nedanstående bild.

1) Övre lagret fungerar både som ett tätande skikt, så att näringsämnena inte kan läcka ut, samt för att skydda plåstret från att ta skada av omgivning och kroppsrörelser.
2) Mellersta lagret med de aktiva näringsämnena, fungerar som en reservoar.
3) Nedersta lagret har tre funktioner. Dels den vidhäftande kontaktytan mot din hud. Dels öppnar det upp hudens porer för att skapa en högre upptagningsförmåga för alla näringsämnen. Dels fungerar det som en transportkanal ut till huden.

Lång hållbarhetstid

Bäst-före-datum är 3 år efter tillverkningen.

Märker alla personer av en effekt?

Precis som med vanliga orala kosttillskott ger de märkbar effekt för dig om du har brist på eller har ett faktiskt behov av de aktuella ingredienserna. Vissa plåster kan du märka av redan inom timmar samma dag, andra plåster först efter ett antal veckor eller flera månader.

Behov, resultat och tidsperioder är högst indiviuella. En del märker av det väldigt snabbt, andra långsamt, vissa märker inte något alls.

 

Osäker på vad du behöver?

Är du osäker på vad din kropp behöver så kan du göra en Bioresonans test för att mäta dina nivåer (tidsbokning). Testa sedan ett eller flera transdermala plåster som rekommenderas för att passa just ditt behov bäst.

Kan alla använda dessa plåster?

Informationen om plåsterna inte är avsedd att vare sig diagnostisera, behandla, bota eller förebygga någon sjukdom. Informationen ska aldrig betraktas som medicinsk rådgivning.

Kolla upp om det funkar för dig att t ex. kroppen bildar mer testosteron eller om du tar ämnen som Ginko Biloba, ingefära eller annat som kan tunna ut ditt blod. Du kan behöva gå på tätare kontroller för att ev. justera dosen av din medicin.

Ifall du som är överkänslig brukar få hudirritation vid användning av vanliga sårplåster så kan det det hända att du får en liten rodnad på huden även av de transdermala plåsterna. Det här kan du undvika och minimera genom att inte fästa nästa plåster på samma ställe som det förra.
Plåsterna är fria från latex och kolofonium.