Personliga Psoas

 6tag-851955789-842898206110800059_851955789

AdobePhotoshopExpress_727476c768144e62bf6a07df1ea5b8cd

”Jag är så glad för att jag fått hjälp
av Mona
att hitta in i min kropp!”
Elisbeth Oberst

Jag har ju precis startat mina psoasrörelser, men vad jag känner är en allmän lätthet och mjukhet i bäckenet efter varje stund.

  •  När jag börjar gå, efter en vila, så är jag mjukare.
  • När jag böjer mig ner för att knyta skosnören så klämmer det inte i ljumsken.
  • Jag kan gå in i Barnets position, utan att det stramar och klämmer. Detta har jag inte kunnat förut.  Men framförallt det som känns är ett allmänt större lugn!!!  Och då kan hela jag slappna av.

Elisbeth Oberst har haft långvariga problem med ljumskar och bäcken.  Hon har sökt hjälp på olika håll, vissa har hjälpt och vissa inte.  Som massör vet Elisbeth att just psoasmuskeln har en väldigt central roll i vår kropp. För henne har det mest handlat om att stretcha muskeln, men det hon nu lärt sig, att det inte går att stretcha en muskel som krampar!

Vad Elisabeth heller inte visste, var hur stor inblandning kosten, speciellt gluten, har för just psoas.  Nu har hon verkligen fått en annan syn på hur hon ska ”hantera” psoasmuskeln, tack vare Mona.

Det handlar nu om att vila, konstruktivt .
-Dessa små, små fina rörelser låter äntligen mina muskler släppa taget, berättar Elisabeth. Då, när hon koncentrerar sig inåt och låter spänningarna släppa,  uppstår en meditativ känsla. -Jag kommer väldigt djupt ner i kontakten med mig själv, efteråt känns det otroligt skönt och väldigt avslappnande, avslutar Elisabeth.

AdobePhotoshopExpress_fcc317c6f8154fddb2f2291d0cd0c362

Personlig psoas – som behandling eller yogalektion

Låter dig släppa på stress och spänningar i dina höftböjare, utan stretching.  En kurs med inslag av mjuk behandling och balansering, som hjälper dig på djupet.

Mona använder flera olika tillvägagångssätt.

  • Vila
  • Passiva rörelser
  • Aktiva rytmiska rörelser
  • Rulla på bollar
  • Rulla på rulle

Extra:
Mona använder bioresonans, ett komplement som ger dig en ökad cirkulation och avspänning som ett sätt att balansera psoasmusklerna, genom att sända frekvenser till filten du ligger på samtidigt som du vilar/rör dig/får behandling.

Du kan välja om du vill låta kroppen vila passivt och få en behandling eller att göra aktiv vila och rörelser, som på en yogalektion.