Zucchinikaka med päron

Enkel Zucchini kaka som sötas med päronkompott.

[ingredient]- 3 dl mandelmjöl[/ingredient]

[ingredient]- 7 dl riven zucchini[/ingredient]

[ingredient] – 2 msk smakfri olivolja[/ingredient]

[ingredient]- 3 stora päron- skalade och skurna i mindre tärningar[/ingredient]

[ingredient] – 1 tsk kanel[/ingredient]

[ingredient]- 1 tsk kardemumma[/ingredient]

[ingredient]- 1 tsk ingefära[/ingredient]

[ingredient] – 2 msk kokosolja[/ingredient]

[ingredient]- 1 knivsudd vaniljpulver[/ingredient]

[ingredient]- 1 tsk bakpulver[/ingredient]

[ingredient]- 1/2 tsk salt[/ingredient]

[ingredient]- kokos att strössla över kakan[/ingredient]

[instructions] Skär päron i bitar.  Värm kokosolja och kryddor i en kastrull, lägg ner päron och rör om.  Låt detta puttra under lock tills frukten är mjuk.
Under tiden, riv Zucchini.  Blanda mjöl och bakpulver.  Rör i Zucchini och olja.  Blanda slutligen i kompotten.  Häll smeten i en kakform klädd i bakplåtspapper.  Grädda 175 grader i ca 45 minuter.  Kolla med en tändsticka.  Den här ugnsformen räckte till 15 bitar. [/instructions]