Blåbär och citron cheesefejk

Den här underbara lilla kakan med en citron och mjuk blåbärs smak får hela kroppen att vakna upp. Den påminner om cheesecake, men den är utan mjölkprotein och kex.
Börja med botten.
Under gräddningen, koka upp blåbären med kokosoljan.
Under kokningen, vispa sedan samman ägg, citron, socker och sirap.

Botten:
1,5 dl mandelmjöl
1 knivsudd bakpulver
1-2 msk kokossocker
1 knivsudd vaniljextrakt
2 msk kokosolja

Grädda på 175 grader i ca 15 min.

Fyllning:
3 ägg
3 pressade citroner, saften
ca 1 dl kokossocker
1 msk agave sirap
ca 200 gram blåbär som får koka ihop med 3 msk kokosolja

Lägg blåbärskrämen på den förgräddade mandelbotten. Häll på ägg/citronsmet och grädda i ca 15 min. Håll koll. Den ska vara fast.