RESILIENS retreat 2-dagar

Laddar Karta...

Date/Time
Date(s) - 12/06/2018 - 14/06/2018
16:30 - 14:00

Location
Hannemo kursgård

Category(ies)


Resiliens retreat är för att vila, lära mer och inspireras att leva med sunda dagliga rutiner. Förbättra förmågan att stå emot och klara av förändring, mer än att hämta tillbaka det som gjort dig svag. Välkommen att lära mer om självreglering för vidareutveckling i en tryggare kropp.

Genom att se närmare på kunskapen om kroppens reaktioner vid stress, fördelade i lagom stora bitar med tillhörande utforskande övningar är det här kursen för dig som önskar att lära dig mer om att navigera genom dina stressmönster. Fördjupa dig i förmågan att grunda  och öppna dina sinnen med lyhördhet.

 

Med traumahealing som grund får du lära mer och prova ut sunda gränser och jobba med dina stressmönster utifrån  spädbarnets rytmiska rörelser och enkla och effektiva yogaövningar.

Under dessa dagar lever vi i Ayurvedans sunda dagliga rutiner med kost som läker kroppen och sinnet. Det här är för dig som söker mer av helheten i din upplevelse.

Kursledare och kock är Mona Nygren www.psoas.se
Psoas specialist, Somatic Experience practitioner, Rytmisk Rörelsetränare, Ayurvedisk hälsorådgivare, Bioresonans terapeut.

Datum: 12-14/6 Tisdag middag till torsdag eftermiddag.

 

Allt inkluderat 2960 :-

Boka din tågbiljett till Bäckebron, därifrån ordnar vi hämtning.

Bokningsavgift (ej återbetalningsbar): 960 kr senast den 12/5.
Delbetalning möjlig: 1000 kr vid kursstart och 1000 kr den 12/7.
Vid avbokning mindre än 14 dagar före debiteras full avgift.
Annars 960 kr + 1000 kr.

 

Reservation och mer info: boka@psoas.se