Östersund

Laddar Karta...

Date/Time
Date(s) - 01/05/2018
10:00 - 17:00

Location
Yogashala Östersund

Category(ies)


2 platser kvar!


Välkommen till en dag där vi bygger en stark och trygg känsla genom övningar i gruppen för att känna hur stressmönster suddas ut. Här låter vi en ny gemenskap växa sig större via vagusnerven.  Lekfullt och enkelt. Stärkande, när något i livet gått för snabbt, blivit för mycket eller skett för plötsligt.

Här guidas du att, steg för steg, lära dig mer om hur kan öppna flöden som varit stängda och använda dina sinnen, för att dina behålla din integritet och börja känna mer av dina sunda gränser. Här ser vi på hjärnan och de icke viljestyrda reaktionernas hierarki, för en djupare förståelse för vad som händer och vad vi kan göra för att stärka våra sunda gränser.  En dag för kunskap och möjlighet att skaffa dig fina resurser för att ta ett viktigt steg mot självreglering.

Vi uppmärksammar vad kroppen berättar och ser på vägen från hjälplös till livskraft -utifrån Monas kunskap om Psoas, Rytmisk rörelseträning och den kroppsbaserade trauma-healingen, Somatic Experiencing.

Enkla övningar för ökad stresstålighet, användbara i yoga, meditation eller annan träning. Sunda strategier för en tryggare närvaro genom lekfulla rörelser, lagom vila och en riktad uppmärksamhets- meditation för sinnet.

För dig som söker hjälp till självhjälp i att att tända gnistan och stärka dina inre gränser. Du får enkla kort med tydliga vägvisningar för fortsatt övning hemma.

Dagen är för din återhämtning, uppmärksammade mjuka andetag och en vaken alert core!

Mona lagar som vanligt den goda lunchen fri från gluten och kasein!

Anmälan:  maila  info@yoga-shala.se.
Pris:  850 kr inklusive Monas underbara Ayurveda lunch

Mona gör även sessioner och uppföljningar med bioresonans,  29- 30/4.
75 min 1100 kr. Dessa bokas separat genom hennes mejl lycka@psoas.se.