Miniworkshop Skellefteå

Laddar Karta...

Date/Time
Date(s) - 25/03/2018
12:00 - 15:00

Location
IOGT NTO Kanalgatan (ingång Magasingränd)

Category(ies) Inga Kategorier


skellefteå25mars

Du anmäler dig här https://boka.se/calendar/qt5x7xyh/nts7m8hh

Frågor kan mejlas till  skelleftea@psoas.se

Priset är 350 kr och betalningen ska vara gjort senast 20/3.

Bindande anmälan. Du kan dock överlåta din plats.

Varmt välkommen!

 

WORKSHOP MED MONA NYGREN

En workshop utforskar dina stressmönster och reaktioner med kroppen, i kroppen.

Vi ser på de underliggande stressreaktionerna, hjärnans sätt att styra dig vid stress och vad det har för konsekvenser. Det blir mest sittande, lite liggande och kanske några stående övningar.

Stress är något som tar överhand varje gång du utsätts något som blir för mycket, händer för snabbt eller sker för plötsligt. För att hålla våra stressmönster i shack så ska vi börja med att se på vad det är som kan ge oss superkraft, oanad glädje och förmågan att höja oss över det som känns som jobbigast.

Du lär dig mer om hur hjälper dina alltomfattande höftböjare att gradvis återställa sin funktion genom återhämtande mjuka och rytmiska rörelser.

Praktiska tips för att steg för steg bli mer stresstålig eller komma ur låst läge. Dessa delas som instruktionskort med övningar som du kan ta hem, så att du kommer ihåg vad du kan göra själv på egen hand.

◾ resurser
◾ orientering i och utanför kroppen
◾ stärka dina egna gränser
◾ knep för mer jordning

Kom som du är. Ta med det du kan av en ny tryggare kroppskänsla, alerthet och jordad närvaro.

Mona Nygren kommer ursprungligen ifrån Lycksele. Hon började med yoga 2000 som rehab efter ett komplext trauma i ungdomsåren. Med åren blev Mona yogalärare och fortsatte att se vidare på rörelseförmåga i Psoas och mer specifikt genom Harald Blombergs Rytmiska rörelseträning om spädbarnsreflexer och stressmönster. Hon är utbildad Somatic Experiencing Practitioner, och jobbar med kroppsbaserad traumahantering och embodiment, ifrån tidig barndom och nutida plötsliga händelser.

Läs mer på Psoasen eller besök hennes grupp på Facebook: Mona Nygren – kroppsbaserad traumahealing & stresshantering