Frekvenser – mer än flum och placebo

Det var så flummigt och helt utanför min föreställningsförmåga. Kollegorna och Harald Blomberg pratade om frekvenser och energier. Hur skulle en sån som mig kunna bli hjälpt av sånt? Svaret kom den dagen när alla andra lösningar var prövade, efter medicinförgiftningen när smärtan var skyhög, utmattningen var avgrundsdjup och hjälpen inte fanns att få någon annanstans.

I dag använder jag själv bioresonans som ett komplement till traumahealingen. Där jag ser på bakterier och virus, parasiter och svamp eller vad fattas. Det som hindrar immunförsvaret. Med en apparat för uthyrning till kund, så att du kan balansera dig hemma med ett anpassat program mellan besöken.

Jag har själv en Rayonex inte Bicom som nämns här.
Först var jag som sagt mycket skeptisk till detta. Jag var i ett läge att där varken placebo, kraniosakral behandling och andra metoder fungerade. Jag skulle inte klara av något som gav mer biverkningar. Här kunde jag behandla mitt överskott på smärtbakterier och se på vad som skulle läka min nervsmärta och stärka mig. En omfattande renovering påbörjades.

Utan denna hjälpen hade jag haft svårt att bryta min djupa utmattning. Apparaten gav mig en möjlighet att uppmärksamma nervinflammation, att stärka sköldkörteln, tarmen och slippa den hjärndimma som uppstod -trots att jag hela tiden var mycket skeptisk, så vände hälsan.

Här kan du som inte provat lyssna på en dokumentär om bioresonas: