Bioresonans

Bioresonans enligt Paul Schmidt, är ett enkelt sätt att se hälsa i sin helhet och in i detalj.  Den äldsta Bioresonansen är solljusets vibrationer.  Med hjälp av olika frekvenser analyseras och harmoniseras hälsan.  I det här systemet utgår vi från att allt är energi och har en frekvens. I balans är vibrationerna höga, energin flödar rikligt i våra kroppar.

I helhetlig hälsa räknas både inre och yttre faktorer.  Kost, livsstil och miljö påverkar kroppen, så väl som känslor och tankemönster.  Personligen utgår jag ifrån kunskapen om chakran och erfarenheten av Ayurveda för att se kroppen som en helhet och hur energin flödar.

Rayonex är instrumentet som jag använder för att undersöka i detalj och sedan harmonisera de blockerade frekvenserna.

Det finns många faktorer som påverkar oss negativt och visar sig som blockeringar av kroppens egna frekvenser som optimalt ska vara i resonans med frekvenserna utanför oss. BioresonansFigur1

  • Energinivå i olika chakran och meridianer, grundläggande vitalitet, polaritet.
  • Elektrosmogg (mobiler, trådlösa nätverk, master, trådlösa telefoner)
  • Geologisk stress från vattenådror, bergssprickor och annan form av jordstrålning
  • Syra/ Basbalansen
  • Bakterier, virus, parasiter och svampangrepp
  • Födoämnen, pollen och djurallergier
  • Vitamin eller mineralbrist
  • Autoimmuna störningar
  • Störningar i organ eller beteenden

Vanliga signaler:

Du känner att du är trötthet, kanske har du sömnproblem eller minskad aptit, känner dig stel har nedsatt sexlust eller  koncentrations besvär som kan uppträda som smärta, domningar, eksem, allergi, matsmältningsbesvär eller förstoppning.

Hur går det till?

1. ANALYS

Ser på kroppens olika frekvenser.  De blockerade frekvenserna diagnosticeras och balanseras i plus- eller minuspolaritet med Rayocomp PS10.  Analysen inleds med att se på de tidigare nämnda faktorerna som påverkar hälsan.  Med början på energiplanet för vitalitet, polaritet och meridianer.  Här anpassas behovet för koll av födoämnes intoleranser, allergier, autoimmunt.  Därefter möjliggörs tester av hela fysiologin.  Alla tester ät från helhet till detalj.  Ditt individuella behov är utgångspunkten.

Vi kollar:  Om du har en fungerande nedbrytning av proteiner, kolhydrater och fetter! Även om du tål fruktos i den mängd du konsumerar.

2. DETOX

Individuell frekvensbehandling för de delar av kroppen som behöver en skonsam utrensning.  Allt för att stödja matsmältning, metabolism och höja immunförsvaret.

För en god hälsa behövs en fungerande utrensning och en kraftfull matsmältning.  Här får du hjälp att påbörja utrensningsprocessen med bioresonans.  Ett sätt där du höjer ditt immunförsvar, utan att låta de sunda tarmbakterierna försvinna.

3. HARMONISERING

På återbesöket ser vi på vad som förändrats och vad mer som behöver uppmärksammas.

Du får mer detox och även stärkande frekvenser, utifrån dina behov.  Om du har ett önskemål, att se på organ eller sjukdom, så är det enkelt gjort. Alla organ har kategorier och detaljerande underkategorier.  Det finns även kategorier för patologiska tillstånd och färdiga protokoll för olika tillstånd som över eller underfunktion av sköldkörteln, astma, artros, fibromyalgi och mycket mer.

Bioresonans hos Mona – bokning och priser.