Annika får hjälp med Bioresonanas mot sin trötthet

Annika har en längre tid känt sig trött.  Hon har kollat sina värden på vårdcentralen och där konstaterades järnbrist.  Hon äter sina tabletter men känner sig fortfarande trött, även fast det var en stund sedan hon slutade med gluten.  Sömnen är god och magen funkar bra.

WP_20140722_13_16_42_Pro

Vi börjar med att prata lite om Annikas önskemål och hur hälsan funkar i vardagen.  Sedan använder jag bioresonansen för att se på grundläggande energi, elektrosmogg och omsvängd polaritet.  Stress från mobiler, master och nätverk påverkar många idag., för Annika är det ett problem, då hon är omgiven av väldigt många trådlösa nätverk i bostadsområdet.  Elhindran, brickan som skyddar henne mot strålning hjälper henne, trots brickan och järntabletterna är hon fortfarande trött.

Annika har tidigare fått kostråd.  Då bort med gluten, vete och mjölk.  Den enda last som hon har kvar i dag är yoghurt och ost av får och get.  Osten gillar hon.  Det är hennes godis.

Vi ser närmare på hur det ligger till och upptäcker obalans i syra/bas balansen i bukspottkörtel och tunntarm samt brister på järn, jod och selen.  Vi passar på att testa om hennes nuvarande dos på järn är bra för henne och ser att hon skulle kunna funka med halva dosen också.  Vi ser också att bristen har varat en längre stund.  Något som hon är själv är klar över.

Så går vi vidare och ser att det behövs mer B2,B5,B9 och B12.  Med dessa ledtrådar så förstår vi att tarmen kan funka bättre.  En snabb koll av sköldkörteln och binjurarna, som funkade toppen!   Vi funderar lite till och går vidare med trötthet och muntorrhet som ledord.

När vi kommer till Candida, så hittar vi vad vi söker.  Grunden till tröttheten!  Här finns förklaringen till muntorrheten. Och då ser vi att slemhinnor och immunförsvar är påverkat av jästsvamparna.

WP_20140722_11_32_10_Pro

Annika sitter på filten med silvertrådar, som sänder ut frekvenser. Här får hon detox och stärkande balansering.  Första steget är detox och att lägga om kosten.  Osten känns inte alls lockande längre.
Hon testar att lägga till grapefruktkärne extrakt och oregano olja och utesluter ALL frukt.  Det behövs faktiskt inte så stora förändringar i kosten eftersom hon redan äter en kolhydratsnål mat.
Några örter att tugga på: Spiskummin, kummin och timjan.  Så träffas vi åter igen om 3 veckor för nästa detox och kollar av hur det gått.

Då ska vi se lite närmare på om Annika kan börja med probiotika och Bvitaminer eller om hon ska vänta lite och vilken mat hon ska undvika att äta.  Tofu var ett frågetecken efter dagens träff.

Uppföljning finns här.

%d bloggare gillar detta: